OVER ONS

Dit zijn wij, dit is Gymleco

The Gym Evolution From Sweden - sinds 1994

 

Gymleco is in 1994 in Zweden opgericht met het idee om de markt te voorzien van commerciële krachttrainingstoestellen gericht op duurzame, functionele apparatuur zonder servicekosten. Dit kernidee is nog steeds een belangrijke pijler voor Gymleco wanneer we eraan werken om ons te bereiken visie op een gezondere en duurzamere toekomst.

Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten en groothandels van fitness- en fitnessapparatuur in Noord-Europa en zijn we dat ook constant een meer globale markt bereiken. We willen dat onze klanten ons zien als een aanbieder van totaaloplossingen en een winstgevende investering. In dialoog met de klant creëren we innovatieve en geoptimaliseerde oplossingen. Met andere woorden: ons eigen ontwerp - geen kopieën.

In ons hoofdkantoor in het zuiden van Stockholm, in Zweden, hebben we de leiding, het management, de verkoop, de engineering, de productie van onderdelen en de montage onder één dak verzameld. Door zoveel mogelijk op één plek te concentreren, kunnen we de kwaliteit over ons hele assortiment beheersen en doorlooptijden verkorten. Elk Gymleco-product wordt door onszelf ontworpen, geproduceerd en gecontroleerd. Ook kunnen wij klantspecifieke producten maken die niet in ons standaard assortiment voorkomen.