GYM EIGENAAR

Tijd voor nieuwe fitnessapparatuur?

 Laat ons u helpen uw sportschool winstgevender te maken.


Voor sportschoolbezitters is het niet alleen belangrijk om over moderne en functionele fitnessapparatuur te beschikken. Het is ook belangrijk dat de fitnessapparatuur een lange levensduur heeft en zo onderhoudsvrij mogelijk is. Dit zodat u teleurstelling van uw klanten voor kapotte machines kunt voorkomen en hen in plaats daarvan een positieve trainingservaring kunt geven.

Sportscholen en atletiekverenigingen vormen onze grootste klantengroep. Door succesvolle samenwerkingen hebben we uitgebreide praktische ervaring opgedaan met wat er nodig is om een succesvolle sportschool te creëren. Een van de redenen hiervoor is ons kernidee - dat de sportschool winstgevend moet zijn. Het is zo simpel. Maar hoe kunnen we bij Gymleco helpen om uw sportschool winstgevender te maken? Op deze pagina laten we je zien hoe.

 

Resultaten

Onze fitnessapparatuur heeft een bijna onverslaanbare effectiviteit, wat belangrijk is wanneer klanten trainen om resultaten te behalen. Met andere woorden, u koopt machines die zowel voor uw klanten als voor uw sportschool maximaal voordeel opleveren.

Gebruik vloeroppervlak effectief / Layouts

Of u nu een nieuwe sportschool opent of uw bestaande apparatuur wilt aanvullen, u zult merken dat het effectief vullen van de ruimte niet altijd de gemakkelijkste is om te doen. De truc is om klanten een ruime keuze te bieden binnen de beschikbare ruimte. We kunnen advies geven met op maat gemaakte lay-outs die uw gebied optimaliseren en u het meeste uit uw budget laten halen. Neem contact met ons op zodat we u en de behoeften van uw bedrijf kunnen bespreken. Ook bij het ontwerp van onze fitnesstoestellen hebben we aandacht besteed aan het zo min mogelijk ruimte innemen. Als je slimme indelingen gebruikt, kunnen meer klanten tegelijkertijd de sportschool gebruiken.

Maak optimaal gebruik van uw personeel

Omdat onze fitnessapparatuur eenvoudig te gebruiken is en duidelijke borden en instructies heeft, hoeft uw personeel de klanten niet te laten zien hoe de apparatuur werkt.

Voorkom storingen

Door de kwaliteit van onze fitnesstoestellen hoeft u geen geld te verspillen aan reparaties of reserveonderdelen. We bieden ook de meest genereuze garanties op de markt.

Dit zijn slechts vier manieren waarop we u kunnen helpen uw sportschool winstgevender te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie!