GARANTIES

Garantie - ISO-9001

De unieke garantie van Gymleco zorgt ervoor dat uw trainingsapparatuur altijd werkt. We kunnen vol vertrouwen garanderen dat onze apparatuur is ontworpen en vervaardigd met als doel hoge prestaties te combineren met onderhoudsvrije werking. Om topprestaties te behouden, volgt Gymleco het ISO-9001-verzekeringssysteem.

Wij bieden een uniek dekking voor verschillende uitrustingsonderdelen. Al onze reserveonderdelen zijn direct beschikbaar voor snelle levering. Een levenslange garantie wordt geleverd op alle stalen frames en lassen, flenslagers, gewichtstapel, gravure, schokabsorberende schijven in gewichtstapel, gewichtstapelstaven, staafhangers en nokkenas. De levenslange garantie omvat fabricage- en materiaalfouten.

Op Powerband (alleen 300-serie), het bandspansysteem, lagers en bandwielen, het stoelverstel systeem, alle instelmogelijkheden en de rubberen handvatten wordt 10 jaar garantie gegeven. Garantie wordt ook gegeven op fabricage- en materiaalfouten.

Eén jaar garantie op pads en één jaar garantie op de Powerband (200-serie)

ISO-9001 kwaliteitsverzekeringssysteem

Bij Gymleco werken we in overeenstemming met het ISO Quality Insurance System om de controle te behouden en alle productie tegelijkertijd te verbeteren als er wijzigingen worden doorgevoerd. Door deze coördinatie kan het fabricageproces veel efficiënter en dellevert een beter product aan klanten.

De doelstellingen onder ISO-9001 zijn de volgende: superieure kwaliteit, nauwkeurige levering, beste prijs, snelle productie en service. Alle Gymleco producten worden in eigen huis geproduceerd waardoor we de productie en kwaliteit behouden.

We zijn trots op al onze producten, omdat we ernaar streven om de beste fitnessapparatuur aan te bieden de markt.