Terugbetalingsbeleid

TERUGSTUURBELEID

Ons doel bij Gymleco® Nederland is om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen bij het kopen van hoogwaardige fitnessapparatuur die uw sportschool of homegym verbeteren. 

We willen dat onze klanten volledig tevreden zijn met elke aankoop bij Gymleco® NEDERLAND. In het zeldzame geval dat het geselecteerde stuk niet de juiste pasvorm heeft, willen we het omruil- en / of terugbetalingsproces zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk maken. Met de originele aankoopbon worden retourzendingen binnen 7 dagen na de aankoopdatum geaccepteerd.

  • Het artikel moet ongebruikt, in de originele verpakking en met alle bijbehorende handleidingen, onderdelen en accessoires worden geretourneerd.
  • Geretourneerde artikelen worden terugbetaald tegen de oorspronkelijke aankoopprijs plus toepasselijke omzetbelasting, verminderd met 20% van de oorspronkelijke aankoopprijs voor herbevoorrading.
  • Bezorg- of verzendkosten kunnen niet worden terugbetaald.
  • Indien een derde bezorgbedrijf verplicht is om de apparatuur aan Gymleco® Nederland te retourneren, zijn de hieraan verbonden kosten voor rekening van de klant. Online bestellingen waarvoor verzending naar Gymleco® Nederland vereist is, vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.
  • Geretourneerde artikelen worden binnen 30 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel teruggestort op de oorspronkelijke aankoopmethode.

 

Alle verkopen van de volgende categorieartikelen worden als definitief beschouwd en komen niet in aanmerking voor retournering:

  • Speciale bestelde artikelen & artikelen die niet op de Gymleco® Nederland website staan, speciale kleuren en stoffering.
  • Uitverkoop of stopgezette artikelen.

 

Als er op het moment van levering van uw product schade aan de goederen is, neem dan contact op ons binnen 24 uur. Vaak kan het betreffende probleem snel en gemakkelijk worden opgelost in minder dan vierentwintig uur, vaak terwijl de bezorgploeg nog ter plaatse is. Indien nodig, weiger de levering van het product en stuur het terug via het bezorgbedrijf en wij zullen het dienovereenkomstig vervangen.

BELANGRIJK:

Controleer uw zending zorgvuldig voordat u tekent voor uw bestelling. Als u schade opmerkt, moet u de verzending weigeren en het aangewezen transportbedrijf zal het product naar ons terugsturen. Als u zelfs maar minimale schade aan de doos opmerkt, of als u items mist, laat de chauffeur dit dan noteren op de vrachtbrief voordat u tekent voor de verzending. Als u na ontvangst van de verzending ontdekt dat er verborgen schade aan uw bestelling is, bel ons dan onmiddellijk en we zullen samenwerken om de situatie recht te zetten. American Home Fitness maakt altijd gebruik van de beste en meest betrouwbare vrachtvervoerders en bezorgbedrijven die voor ons beschikbaar zijn en we doen er alles aan om uw goederen te beschermen.